Keskeisin oppimme eli perusprinsiipit:

Keskeisin oppimme eli perusprinsiipit, klikkaa: Jumalan Valtakunnan Armeijan (J.V.A.) 10 perusprinsiippiä !

J.V.A:n lisäprinsiipit:

Lisäprinsiippimme, klikkaa: J.V.A:n lisäprinsiipit !
Jumalan Valtakunnan Armeijan Komentaja ja tämän blogin ylläpitäjä, Kai Michael Aalto, on Turun Hengentieteen Seuran kunniajäsen, Jeesuksen Kristuksen looshissa.

tiistai 5. maaliskuuta 2013

AAMURUKOUS VERESSÄ JA TULESSA


Herra Kaikkivaltias, Pyhä Jumalamme, me täällä, maan päällä, luomme tänäkin aamuna arasti katseemme sinun puoleesi, samalla kukin tavallamme, jopa huokaisten, sinulle Kirkkauteen asiamme, kiitoksemme ja kunnioituksemme kertoen.

Oi Herra, Sinusta katsoen syvältä me huokaamme puoleesi! Herra Kaikkivaltias, kuule meidän äänemme, ota vastaan jalot pyyntömme ja nöyrät kiitoksemme, sekä lakkaamattomat ylistyksemme! Oi Jumala, Jumala, sinä olet suurin, kirkkain ja äärettömin! Sinun puoleesi sielumme halajavat tänäkin aamuna!

Kiitos Kaikkivaltias ihanasta yöstä ja siitä, että olet antanut meille uuden armon nousta tähän uuteen päivään. Kiitos, että yöllä nukkuessamme, saimme olla uneen vaipuneena siinä luottamuksessa, että esirukoilijamme Jeesus Kristus jaksoi valvoa puolestamme ja jatkaa lakkaamatonta rukousta sielujemme puolesta Sinun iankaikkisessa armossasi.

Oi Abba, Isä suo armosi, hyvyytesi ja laupeutesi levätä meidän ja lähimmäistemme yllä tänäkin päivänä, niin että me mahdollisesti väsyessä kesken päivänkin saamme luottaa totuudessa ja rakkaudessa siihen, että Vapahtajamme Jeesus Kristus rukoilee valtaistuimesi oikealla puolella silloinkin, kun me täällä, alhaalla maan päällä, emme enää tahdo jaksaa.

Oi Abba, isä, me rukoilemme jo nyt etukäteen anteeksi pahat ihmismielen mukaiset tekomme, joita tietämättämmekin tänäkin päivänä tässä viheliäisessä ajassa teemme!

Oi Herra, anna anteeksi, sillä, jos sinä syntirikoksemme muistaisit, ken voisi silloin paeta tuomiotasi.

Kiitos rakas Isä, että tänäkin päivänä saamme sivellä itsemme vapahtajamme veren suojiin vastustaaksemme maailmaa, lihaa ja syntiä käydessämme eteenpäin maanpäällisessä taistelussamme!

Jeesuksen Veressä ja Pyhän Hengen Tulessa me huudamme puoleesi Herra, Kiitos, että olet kanssamme tänäkin orastavana päivänä, etkä hylkää meitä koskaan, kun pysymme sinulle uskollisina!

Kaikki kiitos, ylistys ja kunnia Jumalalle Kirkkaudessa! Amen. ♥

1 kommentti:

  1. Kiitos Herralle. Kiitos että saamme luottaa yksin Häneen. Ja olla vapaita synnistä.

    VastaaPoista