Keskeisin oppimme eli perusprinsiipit:

Keskeisin oppimme eli perusprinsiipit, klikkaa: Jumalan Valtakunnan Armeijan (J.V.A.) 10 perusprinsiippiä !

J.V.A:n lisäprinsiipit:

Lisäprinsiippimme, klikkaa: J.V.A:n lisäprinsiipit !
Jumalan Valtakunnan Armeijan Komentaja ja tämän blogin ylläpitäjä, Kai Michael Aalto, on Turun Hengentieteen Seuran kunniajäsen, Jeesuksen Kristuksen looshissa.

tiistai 5. maaliskuuta 2013

OMA HENKILÖKOHTAINEN TODISTUKSENI ÄÄRETTÖMÄSTÄ RAKKAUDESTASAATANAN ORJUUDESTA JUMALAN LASTEN VAPAUTEEN!
· 

!

Oma henkilökohtainen todistukseni. Tämä todistus on luettavissa netissä myös mm. Helluntaiherätyksen evankelioivassa nettiportaalissa osoitteessa:
Nyt minulla on voimakas tunne, että täytyy todistaa persoonakohtaisesti Jeesuksesta Kristuksesta henkilökohtaisena Vapahtajanani. 
"Olen taustaltani sangen rikkinäinen. Lapsuudenkotinani Oulussa oli kommunistinen ja sitä myöten ateistinen työläisperhe. 5-vuotiaana jouduin lastenkotiin Oulun sosiaalilautakunnan pakkohuostaanottopäätöksellä. Edelleen minut sijoitettiin 7-vuotiaana kasvattilapseksi Oulujoki-varteen Utajärvelle, josta karkasin 16-vuotiaana ja minut sijoitettiin nuorisokotiin Ouluun. Vähitellen kuitenkin itsenäistyin, opiskelin sähköasentajaksi ja kävin armeijan. 
Kuten tiedämme, on kaikkivaltias Jumala antanut jokaiselle ihmiselle etsikkoajan, jolloin hänen tulisi etsiä Jumalaa, josko ehkä voisi hapuilemalla hänet löytää. Oma etsikkoaikani meni aluksi metsiköön, päädyin ideologiseen ansaan, okkultismin, mystiikan, kansallissosialismin ja suoranaisen saatanan palvomisen ja demonien kanssa vehkeilyn myötä. Epäjumalani oli valkoisen rodun vapahtaja Adolf Hitler. Perustin myös oman yhdistyksen. Lopulta syntyi hyvin raskasta jälkeä. 
Vähitellen ajauduin elämässäni sellaiseen umpikujaan, että päädyin saatanan täydelliseen orjuuteen alkoholin, pillereiden ja amfetamiinin myötä. Lopulta ei ollut kuin kaksi tietä: saatanan suuri valhe eli itsemurha tai Jeesuksen ottaminen vastaan henkilökohtaisena Vapahtajana. Onneksi Jumalan Pyhä Henki johdatti minut pelastukseen. Sain kokea uudestisyntymisen ihanuuden. 
Otin vastaan uskon ja Jeesuksen Kristuksen armon helluntaiseurakunnan telttakokouksessa 02.07.1997 yöllä. Pitkän rukoustaistelun jälkeen vapauduin tuolloin 12 demonista. Tuolloin yöllä sain luovuttaa sydämeni Jeesukselle. Itkin -en surusta- vaan ilosta ja olin polvillani maassa. Sain tunnustaa suullani, että Jeesus Kristus on minunkin Herrani. Välittömästi sain tuntea oikein enkelvartion ympärilläni ja tunsin oloni kevyeksi -kuin olisin maannut pumpulin päällä. Samalla hävisivät pelot, ahdistukset, vihat ja kaikki henkiset taakat. 
Kävin myöhemmin kasteella Herralta rukoilemani merkin mukaisesti. Elin "ensirakkauden" aikaa Jeesukseen Kristukseen. Se kesti noin neljä kuukautta. Mutta tapahtui vielä tipahdus. Lihani oli heikko. Maailma, synti, oma lihani ja viime kädessä saatana pääsivät kiusaamaan minua. Tuli lankeemuksia, ensin pieniä, sitten suurempia. 
Herra kuitenkin pysäytti minut, sillä eihän Herra kutsumistansa kadu (Room.11:29)! Herra oikein kuritti minua, mutta Herran kuritustahan ei tule pitää halpana! Näin Herra varmisti voimallisesti minulle uuden nousun. Uusi aamunkoitto alkoi KAN:lla 05.08.1999 ja jatkuu yhä (*tilanne v. 2000). Välillä olin tosin kokeilemassa "omia siipiä". Työ jatkuu yhä ja voiko olla ihmislapsen elämässä turvallisempaa tunnetta kuin, että Jeesus Kristus on kanssani koko ajan. 
Muistakaa vielä,että pelastus kuuluu syntisistä suurimmallekin (1.Tim.1:15) ja menneisyyteen ei tarvitse tuijottaa (2.Kor.5:17). Kaikkivaltiaan Jumalan siunausta siskot ja veljet!" 
*Tämä on lainaus Lähimmäinen-lehden (hengellinen julkaisu) artikkelista numerossa 2/2000. 
Ja tuo sama usko minussa vaikuttaa Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta ja Pyhän Hengen ohjaamana yhä tänäkin päivänä.
Tämän vakuutan kaikkitietävän Jumalan kautta todeksi. Amen.      
Veljenne Herrassa
Kai Mikael Aalto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti