Keskeisin oppimme eli perusprinsiipit:

Keskeisin oppimme eli perusprinsiipit, klikkaa: Jumalan Valtakunnan Armeijan (J.V.A.) 10 perusprinsiippiä !

J.V.A:n lisäprinsiipit:

Lisäprinsiippimme, klikkaa: J.V.A:n lisäprinsiipit !
Jumalan Valtakunnan Armeijan Komentaja ja tämän blogin ylläpitäjä, Kai Michael Aalto, on Turun Hengentieteen Seuran kunniajäsen, Jeesuksen Kristuksen looshissa.

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Hengen ilmoitus Pyhän ehtoollisen viettämisestä JVA:lle

JVA:n Komentaja on päivämäärällä 19.03.2013 vastaanottanut Hengen uuden ilmoituksen ehtoollisen viettämisestä JVA:ssa. Se on 19. prinsiippi ja kuuluu näin:

19. Ehtoollinen on itse Herramme Jeesuksen Kristuksen asettama muisto- ja rakkaudenateria. Ehtoollista kuuluu viettää asiaankuuluvalla hartaudella, ei ahnehtien, mässäten ja ruokajuomista juopuen (Kor. 11: 23-29/ Nämä sanat sopivat myös ehtoollisen asetussanoiksi). Ehtoollista tulisi viettää koko paikallisen seurakunnan läsnäollessa ja kaikkien siihen osallistuvien tullessa tarpeeksi ravituiksi. Kaitselmus on mielistynyt siihen, että vietämme ehtoollista mahdollisimman paljon ensimmäisen rakkausaterian mukaisesti (esim. alkoholiton viini ei kuulu alkuperäiseen ehtoolliseen). Ensimmäisen ehtoollisen vietto on tapahtunut kiirastorstaina pääsiäisen alla, sinä yönä, kun Juudas kavalsi Vapahtajamme. Henki ilmoittaa, että Herran Pyhää ehtoollista tulee nykyaikana viettää Herramme Golgatan verisovituksen juhlallisena muistoateriana kerran vuodessa, maaliskuun 22. päivänä. Jeesus Kristus on Herra. ♥


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jumalan Valtakunnan Armeija (J.V.A.) viettää pyhää ehtoollista Vapahtajamme Jeesuksen Krsituksen Golgatan verisovitustyön muistoksi ja kunniaksi, Hengen kehoituksesta ja Hengen todistaessa kerran vuodessa maaliskuun 22:ntena päivänä. Tämä ajankohta on nyt perjantaina.

Jokainen JVA:n jäsen voi viettää ehtoollisen parhaaksi katsomassaan paikallisessa seurakunnassa tai kodissa, jopa vaikka yksin, mutta kuitenkin Hengen todistaessa.

JVA:n PÄÄEHTOOLLINEN vietetään 22.03.2013 Oulussa Komentajan luona, osoitteessa: Puikkaritie 1 C 26. Tilaisuus alkaa klo. 17:00.

Osallistujia pyydetään ottamaan omat viinit ja leivät mukaansa, koska JVA:n taloudellinen tilanne on tällä hetkellä niin heikko, ettemme kykene tarjomaan ehtoolliseineksiä.

Tilaisuus videoidaan nettiin, jos se on kaitselmuksen Tahto meihin nähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti